messi tröja barn Olivier Giroud har erkänt att Pierre

messi tröja barn Olivier Giroud har erkänt att Pierre-Emerick Aubameyangs ankomst tvingade honom att lämna Arsenal, samtidigt som han från början gynnade en flytt till Borussia Dortmundover Chelsea.

Efter att ha kämpat för starter med Gunners under första halvan av kampanjen 2017-18, öppnades utgångsdörrarna på Emirates Stadium för fransmannen under vinterns transferfönster.

Alexandre Lacazette hade redan knuffat ner honom i hackordningen i Arsene Wengers ögon, och Aubameyang förvärvades sedan i ett klubbrekordavtal på 55 miljoner pund.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Giroud medger att han inte längre var beredd att fylla reservuppgifter, med Wenger som erkände att en topptalang behövde regelbunden speltid för att uppfylla fotbollsset barn en världscupdröm i sommar.

Han sa till France Football: ”Tränaren sa omedelbart till mig: ’Oroa dig inte, jag ska göra mitt bästa så att du är nöjd’.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *