mittfältaren Candreva känner Italien förtjänar Mbappe Tröja Barn mer respekt

Antonio Candreva anser att kritiken Italien fick efter deras nederlag i Spanien var ”överdriven” när Azzurri återvände till vinnande sätt mot Israel.

Italien ser säkert ut att kräva en play-off för att kvalificera sig till nästa års världscup i Ryssland, efter att ha fallit bakom Spanien i Grupp G efter en ensidig 3-0-förlust i Madrid.

Men Ciro Immobiles sjätte mål för kampanjen säkerställde en 1-0 seger mot Israel på tisdag – allt utom att säkra en topp två plats – och mittfältaren Candreva känner Italien förtjänar Mbappe Tröja Barn mer respekt för sitt arbete under det gångna året.

”Vi behövde en seger, vi fick det och jag tyckte det var en positiv prestation som stämde överens med det arbete vi gjort under det senaste året”, sa Inter-stjärnan.

”Kritik är en del av jobbet, men vi är en solid grupp och en del av det var överdriven. Jag tycker att Azzurri har gjort bra saker i år.

| #Candreva: ”Det här är spel där du måste göra poäng tidigt. Det blev lättare efter vårt mål. ”#ItalienIsrael 1-0

– Italien (@azzurri) 5 september 2017

”Nederlaget i Madrid var smärtsamt för oss mer än någon annan – vi förväntade oss inte det och vi har lärt oss av våra misstag.”

Och lagkamraten Davide Zappacosta tillade att Spaniens match Fotbollströjor Barn erbjöd Italien en verklighetskontroll: ”Spelet i Madrid fick oss att inse många saker.

”Vi måste vara en kompakt sida, att kämpa för varje boll och trakassera varje motståndare.

”Denna typ av match [mot Israel] är ännu svårare eftersom oppositionen låser ner hela utrymmet och gör det svårt för dig.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *