Neymar personligen erkände att vistas i Paris

Fotbollströjor barn Neymar

Neymar förra sommaren med 222 miljoner euro astronomiskt pris från Barcelona till Paris, satte fot i världen fotbollsöverföringsavgift rekord. Hittills den här säsongen har Neymar gjort det bra och gjorde 26 mål för olika evenemang i Paris och 14 assisterar. Han och Cavani, Mba Pei utgör Paris CNM super kombination, har också blivit den starkaste attacklinjen i Europa. Här hittar du Fotbollströjor barn för ditt favoritlag.

Men under vinterfönstret kommer det spanska spanska passet Neymar att gå med i Real Madrid i sommar. För sådana rykten har Neymar varit tyst, medan Barcelona är arg. Även Messi sa att de inte förstår varför Nei Maer vill åka till Real Madrid.Fotbollströjor barn Neymar, vi har en mängd fotbollströjor för barn.

Neymar accepterade nyligen en intervju med Paris St-Germain-tv, som den brasilianska kungen också gjorde en förtydligande. Nei Maer tvekade inte att säga: ”Ja, jag kommer att vara i Paris länge, och nu bara en början, kommer framtiden att ha en lång, lång tid, jag tänkte inte förbi Real Madrid, tänkte aldrig att lämna Paris . ”Att gå med i Paris är ett tankeväckande resultat, och jag gillar det verkligen, och jag ångrar inte det. Jag har ett bra förhållande till min lagkamrat och jag har ingen anledning att lämna! ”Nej Maer fortsatte:” Jag gick in i klubben för första gången i Paris 2000-bollen, jag är också glad att ladda klubbens historia. För mig är detta mycket viktigt och hedrad och mitt nästa mål är att fortsätta skapa historia här, för att hjälpa Paris Saint Germain bli en bra boll Team, great club. ”Fotbollströjor barn med tryck, alla våra tröjor erbjuder anpassningsbara alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *