neymar tröja barn Neymar gick till Instagram för

neymar tröja barn Neymar gick till Instagram för att meddela att han drar sig tillbaka från 2020-talets karnevalsfirande och tillade att han var överlycklig att missa festen i hemlandet Brasilien.

Carnaval, som firar de sista dagarna i den kristna kalendern innan fastan börjar, markeras över hela Amerika med häftiga gatufiranden och shower.

Men det är i Brasilien som semestern är mest känd, med Rio de Janeiro och dess sambaskolor och bloco-dansgrupper särskilt kända.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Under tidigare år har Neymar varit ett av de många neymar fotbollskläder barn kända ansiktena att vara med i firandet, trots att datumet inföll precis i mitten av den europeiska säsongen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *