och det verkar vara mbappe tröja barn fallet för staden

När ett lags förmögenheter förändras som Manchester City har gjort 2017, vill alla veta om eureka-ögonblicket.

I supertrainerens ålder, precis hur och när uppstår orkestratorerna i dessa klubbar juventus babykläder med mästerskapet som förändrar resultatet av deras sida?

Det är Brendan Rodgers – en man som är mer villig att hänga bort en sådan mytologi än de flesta – låser sig på sitt kontor med te och toast innan han hamnar i 3-4-3-bildningen som nästan vann Liverpool titeln 2015 eller Pep Guardiola öppnar ögon på en 21-årig Lionel Messi som spelar som en falsk nio timmar före en extraordinär Clasico år 2009, kan fotboll hända så här.

Men oftare än verkligheten är det mycket mer vardagligt, och det verkar vara mbappe tröja barn fallet för staden under de senaste 12 månaderna: inga inspirerade sena natt-conflabs, ingen ersättning av ett helt lag (vad andra chefer i Manchester stöter på) ingen kritisk spelare eller ögonblick, bara den tid som chefen hade krävt sedan han anlände.

”Nu när jag pratar med min personal säger jag att vi i slutändan spelar med nio spelare från förra säsongen”, sa Guardiola.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *