Ospina utförde en fantastisk fotbollskläder barn billigt enhänt räddning på Jordan Henderson

Carlos Sanchez svepte händerna runt Kane när ett spel började och domaren fick straff. Efter flera minuter av colombianer som argumenterade med domaren tog Kane så småningom det kraftigt i mitten för att ge England ledningen.

Dele Alli och Harry Maguire nickade över baren, men Cuadrado sprängde ett gyllene tillfälle över baren efter att Carlos Bacca hade tagit Kyle Walker i besittning.

Sydamerikanerna började hälla framåt i sista etappen, då Radamel Falcao-huvudet var utanför målet, men djupt i stoppade Jordan Pickford på fingertoppet en fantastisk långsträckt fotbollströja barn strejk från Mateus Uribe runt det övre hörnet. Från det resulterande hörnet gjorde Yerry Mina sitt tredje mål för turneringen, en annan tuff huvud för att utjämna och tvinga extra tid i Moskva.

Momentumet var nu med Colombia och Falcao vände ett huvud bredvid, men ersättare Danny Rose blinkade en vinklad körning över målets mål, tum bort från fjärrkontrollen. Kieran Dier satte också en frihöjd över från ett hörn, men det gick till straff och England hade aldrig vunnit en skjutspel vid en världscup.

De lyckades alla fram till David Ospina utförde en fantastisk fotbollskläder barn billigt enhänt räddning på Jordan Henderson i nedre hörnet. Emellertid var Uribe nästa gång och slog i tvärstången, så Trippier utjämnades totalt.

Bacca, som Milanisti kommer ihåg var inte pålitlig från platsen, såg hans ansträngning kvarhållen av en stark hand. Eric Dier var sist och omvandlad för att sätta England i kvartfinalen mot Sverige och avsluta sin shoot-out hoodoo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *