oundviklig så snart heltid Chelsea tröja Barn billigt vissla gick i slutet

Ett antal ”viktiga namn” anses överta från den italienska tränaren Gian Piero Ventura, enligt italiensk fotbollsförbund (FIGC), president Carlo Tavecchio.

Venturas uppsägning bekräftades på onsdagen efter flera dagar av spekulation i följd av Italiens misslyckande med att kvalificera sig till världscupen 2018, den första som de inte kommer in i sedan 1958.

Italien förlorade 1-0 i aggregat i sin kvalificeringsavslutning med Sverige efter att ha avslutat andra till Spanien i gruppfasen.

Ventura sacking verkade oundviklig så snart heltid Chelsea tröja Barn billigt vissla gick i slutet av andrabenet 0-0 rita i Milano, med ett officiellt meddelande som slutligen kommer efter ett FIGC möte på onsdag i Rom.

Tavecchio, som också har kommit in för stor kritik, försäkrade fans om att ”viktiga” tränare övervägas, med Carlo Ancelotti som favorit efter hans avgång från Bayern München i september.

”Jag vill respektera dig, jag tror det är min plikt,” sade Tavecchio till reportrar i Rom. ”Jag pratade med Ventura och jag sa till honom att vi inte längre behövde sina tjänster och han är inte längre lagledare för landslaget.

”Vi har tänkt på viktiga namn och vi ska bära dem till slutet av processen.

”På måndag kommer det att finnas ett federalt rådsmöte där Billiga replika fotbollströjor jag kommer att presentera ett program som kommer att göras tillsammans med de andra ligorna.

”Jag ska presentera detta förslag och rådet kommer att bestämma. Jag har inget att lägga till. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *