Paddy McNair har medgett fotbollströjor barn med tryck att Louis van Gaal

Paddy McNair har medgett fotbollströjor barn med tryck att Louis van Gaal spelade honom i fel position hos Manchester United.

Den 21-åriga akademikandidaten gick med i Sunderland i sommaröverföringsfönstret efter att ha gjort 27 uppträdanden under holländaren.

Under Van Gaal distribuerades McNair främst som en central försvarare men efter en lovande start i försvar började kämpa på Old Trafford.

Nordirlandaren imponerar på mittfältet för sin nya klubb, barcelona tröja barn och gjorde två mål i Sunderlands 2-1-seger på QPR på onsdag, och McNair har nu medgett att han ”inte riktigt varit försvarare”.

”Tills jag var 18 år spelade jag på mittfältet,” sade han. ”Van Gaal spelade mig i mittbacken. Så många tycker att jag är en försvarare men jag har inte riktigt varit försvarare. På mittfältet, en No10, spelar jag vart som helst – så länge jag får två!

”När jag var yngre gjorde jag några mål så jag har alltid flisat in. Men jag har väntat ett tag på mitt första seniormål.

”Jag tror att min bästa position är vänster eller höger om en tre på mittfältet.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *