psg tröja Pep Guardiola har Manchester City som ser

psg tröja Pep Guardiola har Manchester City som ser ostoppbar ut och han tillskriver sin framgång att han fått tid och över 200 miljoner för att bygga upp sin trupp under sommaren.

Katalanen anlände till Etihad Stadium sommaren 2016 med ett rykte format i Barcelona och Bayern München som en av de finaste taktiska hjärnorna i branschen.

Man City -1 v Arsenal 19/20

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Han skulle dock avsluta sin debutkampanj vid City-rodret tomhänt, eftersom han fick utstå en första trofélös säsong i sin glittrande tränarkarriär.

Även om han inte lyckats få den omedelbara effekten som förväntas av honom, har Guardiola fått förtroende för att få saker rätt och nu har hans lag obesegrat 2017-18 för att toppa Premier League-tabellen och ta en plats i sextondelsfinalen i Champions League.

”Förra säsongen kunde vi inte vinna en match borta i Champions League och den här säsongen har vi vunnit två, och förhoppningsvis mot Shakhtar Donetsk kan vi göra fotbollströjor barn med eget namn det igen”, sa Guardiola till Sky Sports på sin inlärningskurva i City inför söndagens möte med Arsenal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *