psg tröja Ronald Koeman känner sig ”misshandlad” i Barcelona

psg tröja Ronald Koeman känner sig ”misshandlad” i Barcelona. Frågor fortsätter att ställas om hans framtid, med holländaren som tittar på ”nästa steg”-värvningar under sommaren och en längre vistelse i Camp Nou heta sätet.

Efter att ha förbundit sig till ett tvåårskontrakt när han återvände till Catalunya sommaren 2020, hoppas en Blaugrana-legend på att få chansen att se den affären.

Han har fört framtida samtal med klubbens president Joan Laporta och tror att tro kommer att visas på honom när fler möten hålls i slutet av säsongen.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vad har sagts?
På en frågestund om sina diskussioner med Laporta sa Koeman till reportrar inför en La Liga-drabbning med Celta Vigo på söndagen: ”Jag kan inte förklara mycket.

”Vi pratade om laget, säsongen och de senaste replica fotbollströjor resultaten. Vi har bestämt att vi ska träffas igen efter säsongen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *