real madrid tröja med eget namn Klubben är nu upprörda

real madrid tröja med eget namn Klubben är nu upprörda över sin kaptens attityd, medan försvararen är av tron att han alltid har representerat klubben till fullo och har gett allt för Real Madrid.

Ramos tror att han får skulden för lagets dåliga prestationer och för den situation de för närvarande befinner sig i, och tycker att kritiken är väldigt orättvis mot honom, vilket gör att han och Madrid står på gränsen till ett sammanbrott.

Ramos har ett kontrakt till 2021 och en utköpsklausul på €200 miljoner (£171m/$224m), och de närmaste dagarna kommer att vara nyckeln till att spelaren och klubben försöker återuppbygga sin relation.

Real Madrid är redan inställd på att gå vidare från Solari, med Jose Mourinho på väg att ta över resten av säsongen.

Söndagen kommer att bli den sista matchen som Solari tar ansvar för med en förändring som förväntas göras på måndag, delvis för att hjälpa till att stoppa kaoset som klubben befinner sig i, även om framtiden för Ramos fortfarande ligger i luften efter hans argument med Perez .

Madrid möter Valladolid på söndag när de ser ut att billiga fotbollströjor barn återhämta sig efter en katastrofal vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *