real madrid tröja Mikel Arteta har sagt att Arsenals

real madrid tröja Mikel Arteta har sagt att Arsenals översyn måste vara ”hänsynslös” eftersom en av klubbens mest nedslående säsonger på senare tid närmar sig sitt slut.

Arsenal slogs ut ur Europa League av Villarreal på torsdagen och hamnade i semifinalen för att nästan säkerställa att Gunners kommer att missa Europa helt nästa säsong.

Att vinna Europa League skulle ha gett Arsenal en plats i nästa säsongs Champions League, men på en nionde plats i Premier League är europeisk fotboll nu nästan utom räckhåll.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ”den nya Sancho” i Dortmund?
Vad sades?
”Det här året är inte år ett,” sa Arsenals chef Arteta om haaland tröja klubbens projekt. ”Jag tror att ett projekt har sina faser och jag säger att vi har en mycket bättre position idag för att vara där vi vill vara mycket snart, om vi gör det vi måste göra. Men vi måste vara hänsynslösa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *