ronaldo kläder barn Den 31-årige forwarden har dock

ronaldo kläder barn Den 31-årige forwarden har dock rankat Klopp före spanjoren som den bästa tränaren han någonsin jobbat med, som han sa till ESPN: ”Jag tror…Jurgen Klopp [är min favorit] och efter det Pep Guardiola. 100 procent.

”[Klopp] har två ansikten. Du kan se att han är ungefär som en pappa, men den andra delen är som en tränare, en manager. Han kan berätta allt – och jag pratar inte om de goda sakerna – om de dåliga sakerna.

”Också för [spelare] är han en enorm motivation. Han gör det här perfekt, eftersom han vet var det finns den här gränsen där han kan [pressa dig] mer eller lite mindre.

”Hans prestation som tränare är fantastisk, men inte bara som tränare utan också som man.”

Lewandowski njuter för närvarande av den mest produktiva säsongen i sin karriär hittills, efter att ha gjort 51 mål på 43 matcher i alla tävlingar.

Han hoppas kunna lägga till den siffran när Bayern återupptar sin senaste Champions League-kampanj med en åttondelsfinal mot Chelsea på lördag.

Hansi Flicks lag skjuter mot diskanten efter att ha vunnit fotbollströjor barn Bundesliga och DFB-Pokal, och de kommer att skydda en 3-0-ledning i första etappen när Blues anländer till Allianz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *