ronaldo kläder barn Den tidigare Red Devils-anfallaren

ronaldo kläder barn Den tidigare Red Devils-anfallaren sa till Metro: ¡° United har fortfarande kvar att hitta sin rytm och de måste hitta ett sätt att få alla sina bästa spelare på planen samtidigt, vilket uppenbarligen är lättare sagt än gjort.

¡° du kan ¡¯ t behålla Pogba på bänken, och om han kan ¡¯ t säkra en vanlig plats vid sidan snart, kan han behöva överväga sina alternativ.

Owen är inte den första som föreslår att Ole Gunnar Solskjaer måste hitta en roll för en potentiell matchvinnare inom sin sida, och Phil Neville har sagt till Premier League Productions: ¡° Jag tycker fortfarande att det är helt skamligt att Pogba kan ¡° ¯ inte komma i det laget.

¡° För att United ska vinna en liga, för att United ska vara framgångsrikt, för att United ska spela den fotbollsstil som Ole vill att de ska spela, då måste Pogba spela.

¡° Du kan spela en av dem [Nemanja] Matic, Fred billiga fotbollströjor eller [Scott] McTominay och sedan spelar du Pogba med Fernandes. ¡±

Medan Owen och Neville anser att Pogba bör behandlas som en stjärna på Old Trafford, har Paul Ince påpekat att ingen spelare är större än klubben – speciellt hos 13-faldiga Premier League-mästare United.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *