ronaldo kläder Coronavirus-pandemin satte ett tillfälligt

ronaldo kläder Coronavirus-pandemin satte ett tillfälligt stopp för Ronaldos jakt på 100 mål, men Portugals match mot Kroatien förra veckan var den första sedan matchen i Luxemburg.

Ronaldo tvingades sitta ute den matchen på grund av en tåinfektion, där Portugal vann med en bekväm 4-1-marginal även utan Juventus-stjärnan.

Portugal vill försvara sin Nations League-titel, efter att ha vunnit den första tävlingen förra året när de besegrade Nederländerna med 1-0 i finalen.

Ronaldo hjälpte till att leda sitt land till finalen i juni, efter att ha gjort ett hattrick mot Schweiz i semifinalen i en 3-1-seger.

Vid 19 års ålder gjorde Ronaldo sitt första landskampsmål vid EM 2004. Han har gått förbi sådana som Eusebio och Pauleta för att bli Portugals bästa målskytt genom tiderna och har nu mer än fördubblat tidigare rekordhållare Pauleta, som gjorde 47 mål. tider för Selecao.

Ronaldo skulle se sitt lag falla mot Grekland i EM-finalen Billiga Fotbollsdräkter Barn 2004, men han har fortsatt att leda Portugal till stora utmärkelser i form av EM 2016 och den första Nations League-titeln 2019.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *