ronaldo kläder ”Vi kämpade för att tro att hans uttalanden

ronaldo kläder ”Vi kämpade för att tro att hans uttalanden inte hade någon effekt på reprisen som sänds på tv och vi är övertygade om att LFC bröt mot FA-cupens regler genom att inte ”ställa upp sitt starkaste lag” i returmatchen.

”Detta hade en följdeffekt av att STFC inte kom någonstans i närheten av de ekonomiska belöningar som kunde förväntas från en repris i FA-cupens fjärde omgång inklusive en potentiell live-TV-avgift mot världs- och Europamästarna och Premier League-mästarna (utvalda).

”I februari gjorde vi ett klagomål till FA om det påstådda regelbrottet, men tyvärr och ganska oväntat fick vi besked om att detta avslogs förra veckan (fyra månader senare).

”Detta resulterade utan tvekan i ett mycket mindre tillfälle för våra spelare och fans samt den ekonomiska belöning som skulle ha förväntats av LFC att spela sitt starkaste lag och följa FA-cupens regler.”

Det är inte den enda gången Klopp och Liverpool har valt att ställa upp med en försvagad lag den här säsongen, eftersom de rödas U-23 också kastades till action i Carabao Cup när seniorlaget tog klubb-VM i december. Den matchen var mycket mindre framgångsrikt för Liverpool, fotbollskläder bebis som fick stryk med 5-0 av Aston Villa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *