ronaldo t-shirt barn De stora matcherna fortsätter bara

ronaldo t-shirt barn De stora matcherna fortsätter bara när det gäller Liverpool.

Efter deras Champions League-rivningsjobb kommer Manchester City ännu en storsäljare, då Jurgen Klopps lag tar sig an Everton i det 231:a Merseyside-derbyt.

De röda reser till Goodison Park för att fortsätta sin långa obesegrade match mot sina närmaste grannar och för att befästa sin plats i Premier Leagues topp fyra.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Everton, å andra sidan, kommer att försöka hämnas för nederlaget i tredje omgången i FA-cupen på Anfield i januari, och att spela in sin första seger över sina bittra rivaler sedan 2010.

Här tar Goal en titt på allt du behöver veta inför matchen.

Liverpool skador
”Om det finns en mitthalva i rummet, snälla, jag är öppen för samtal!” sa Jurgen Klopp inför onsdagens match med City, och han skojade bara halvt.

Liverpools skadelista är ett bekymmer. Joel Matip Fotbollskläder barn billigt har varit utesluten för resten av säsongen med ett lårproblem, medan Adam Lallana gör klokt i att spela igen innan maj med ett problem med hälsenan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *