ronaldo t-shirt barn Rio Ferdinand har upprepat Roy Keane

ronaldo t-shirt barn Rio Ferdinand har upprepat Roy Keane när han fördömer de trevligheter som följde efter slutsignalen i ett Manchester-derby mellan United och City, där den tidigare försvararen sa att någon måste berätta för Harry Maguire att de röda djävlarna inte kramar.

Den engelske internationella mittbacken sågs omfamna och skämta med Three Lions-kollegan John Stones i slutet av en trist mållös oavgjord match på lördagen.

Förre United-kaptenen Keane uttalade sig efteråt mot den uppenbara önskan hos dem i den moderna eran att vara ”kompisar med alla”, med passion som ebbade bort från vad som borde vara den mest laddade av tävlingar.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Ferdinand är en annan som har påpekat att ”kramar runt om” inte skulle ha accepterats under Sir Alex Fergusons ikoniska regeringstid på Old Trafford, med Maguire och Co som snabbt måste lära sig att det inte finns plats för vänskap i hettan av Premier League-striden .

Han sa till FIVE: ”Tråkigt Manchester-derby. Normalt är fotbollströja barn det knuffande och knuffande, normalt finns det någon nål i spelet, några mål. Detta var bara en 0-0 borefest, och på slutet kramar runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *