ronaldo tröja barn Frågan om hur man får in Isco i ett Real

ronaldo tröja barn Frågan om hur man får in Isco i ett Real Madrid-lag med tre forwards är en som aldrig har besvarats ordentligt, men den andalusiske trollkarlen insisterar på att den ställs, om och om igen.

För att försöka rädda Los Blancos från säsongens första nederlag i La Liga tog Isco bara tre minuter på sig att ta Madrid i nivå med Athletic Club och rädda oavgjort 1-1 i San Mames på lördagen.

Med en ljus framtoning från bänken visade Isco tränaren Julen Lopetegui att han måste lita på när Madrid försöker ta tillbaka ligatiteln från ärkerivalen Barcelona.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Tränaren har inte verkat överdrivet angelägen om fotbollströja barn att installera honom som en fast plats i Madrid-laget trots att han lutade sig tungt på honom när han var ansvarig för Spanien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *