ronaldo tröja barn Pep Guardiola skulle alltid belöna

ronaldo tröja barn Pep Guardiola skulle alltid belöna Manchester Citys tålamod, säger Xavi, med den katalanske tränaren ”en av de bästa i världen”.

Efter att tidigare ha provat titeltriumfer i Spanien och Tyskland med Barcelona och Bayern München, har en beprövad prestation när det gäller troféinsamling nu erövrat England.

City kröntes till Premier League-mästare utan att sparka en boll på söndagen, med Manchester Uniteds chockförlust mot West Brom som bekräftade det oundvikliga.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Guardiola har nu landat två stycken silver under 2017-18, där hans första kamp i engelsk fotboll – som såg honom avsluta en debutkampanj tomhänt – motverkas av etablerandet av inhemsk dominans.

Xavi, som åtnjöt betydande framgångar under Fotbollströjor till baby City-chefen på Camp Nou, sa till Daily Mail om sina senaste utmärkelser: ”Det är en enorm prestation för honom. Det är så mycket konkurrens i England. Det finns så många lag som kan vinna ligan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *