ronaldo tröja barn Samuel Eto’o kommer att fortsätta

ronaldo tröja barn Samuel Eto’o kommer att fortsätta sin lysande karriär i Qatar SC efter att ha flyttat till Qatars outfit på en fri transfer.

Den 37-årige anfallaren är på väg till sin 13:e klubb efter att ha släppts av turkiska Super Lig-laget Konyaspor i slutet av förra säsongen.

Tidigare på måndagen bekräftade Eto’o att han hade fört samtal med Ligue 1-lag och sa att han var ”öppen för erbjudanden från Frankrike.”

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Men den qatariska outfiten har sökt sig efter signaturen för en av Afrikas mest dekorerade spelare.

På måndagskvällen tillkännagav den Doha-baserade outfiten signaturen av den tidigare Barcelona- och Chelsea-skytten, som kommer att presenteras på tisdag.

Qatar Stars League är två veckor in på säsongen 2018-19 och Kings är placerade på femte plats och tar tre poäng från sina två inledande matcher.

Därefter spelar Suhaim Bin Hamad Stadium-outfiten billiga fotbollströjor Al Sailiya på fredag, och närvaron av den före detta kamerunska landskampen borde ge dem ett uppsving.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *