ronaldo tröja ”Du kan inte behålla Pogba på bänken

ronaldo tröja ”Du kan inte behålla Pogba på bänken, och om han inte kan säkra en ordinarie plats i laget snart kan han behöva överväga sina alternativ.”

Owen är inte den första som föreslår att Ole Gunnar Solskjaer måste hitta en roll för en potentiell matchvinnare inom hans lag, med Phil Neville som har sagt till Premier League Productions: ”Jag tycker fortfarande att det är helt skamligt att Pogba inte kan komma in i det där. team.

”För att United ska vinna en liga, för att United ska vara framgångsrikt, för att United ska spela den fotbollsstil som Ole vill att de ska spela, då måste Pogba spela.

”Du kan spela en av dem [Nemanja] Matic, Fred eller [Scott] McTominay och sedan spelar du Pogba med Fernandes.”

Medan Owen och Neville anser att Pogba bör behandlas som en stjärna på Old Trafford, har Paul Ince påpekat att ingen spelare är större än klubben – särskilt hos 13-faldiga Premier League-mästare United.

Han har berättat för Ladbrokes om en splittrande figur: ”Jag älskar Pogba. Jag tycker att han är en spelare i världsklass på sin dag. Det såg vi i Juventus. Men sedan han Fotbollströjor barn med eget tryck kom till Manchester United har det inte varit annat än problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *