Ryssland i Billiga Fotbollsdräkter Barn Moskva på fredag

Brasilien möter Ryssland i Billiga Fotbollsdräkter Barn Moskva på fredag ​​då Tite fortsätter sina förberedelser inför sommarens världscup. Den här omgången i mars vänskapsmatcher är helt öppet med tränarens förberedelser. Fredags match i Moskva ger Seleção chansen att spela i Ryssland – sommarens värdar. Även om temperaturen ska vara lite snygging kommer juni, är det fortfarande ett bra tillfälle för truppen att bli mer bekant med omgivningen.

Men Ryssland kommer att ge en liknande motstånd mot Schweiz och Serbien – båda av vilka väntar Brasilien i VM-gruppens stadier. Tite män kämpade för att bryta ner en mycket konservativ England sida vid Wembley i november och det har satt tränaren på ett tänkande om hur man bryter ner mer defensiva sidor.

Tite har börjat överväga att ta bort Renato Augusto från mittfältet i sådana spel till förmån för en annan angripare, som Willian. Casemiro och Paulinho är certainties i mittfältet, oavsett motståndaren. Mot djupare försvar kommer Tite att experimentera med Coutinho i en mer central, djupare roll, med Willian att flytta över på höger sida och Douglas Costa spelar från vänster.

Tite har också talat om att klämma Roberto Firmino in i laget för dessa spel. Med Neymar frånvarande kommer Liverpool-mannen nästan säkert att få chansen att ersätta Neymar i denna matchrunda. Globo rapporterar att Renato Augusto, som bara har spelat tre gånger i 2018 när den kinesiska säsongen bara har börjat, kommer att ersättas av Willian i Moskva.

Tyskland matchen på tisdag är utformad för att Billiga Juventus tröjor förbereda laget för knockout-fasen av VM, om de kvalificerar sig. Tite kommer sannolikt att välja något nära sitt förstahandsval i båda matcherna, och föredrar att bedöma fringe squad spelare i träning. Seleção-tränaren förklarade att Willian José och Talisca uppkallades på grund av deras förmåga att skapa lufthotshot i straffområdet, vilket ses som en annan väg att bryta ner envisa försvar.

När det gäller lagnyheter är Neymar otillgänglig på grund av en fotskada, medan Filipe Luis och Alex Sandro också har drabbats av truppen på grund av skador. Marquinhos har lidit av en tät kalv i träning, så Thiago Silva kommer sannolikt att starta i centrala försvaret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *