Rysslands fotbollsmål är att få laget att delta i nästa fas av tävlingen

Russland VM tröja 2018

Rysslands fotbollsförbunds vice ordförande, deltid 2018 Rysslands VM-ambassadör Nikita – Simonyan, godkände nyligen en intervju med FIFA-webbplatsen, som granskades för 60 år sedan för första gången på scenen i VM-upplevelsen, talade också om hans kommande syn på den ryska världscupen. I år kommer det att bli en milstolpe för rysk fotboll som markerar 60-årsjubileet för världscupen i Rysslands historia och första gången de debuterade på VM. Rysslands mest prestigefyllda turnering började i Sverige 1958, när Rysslands föregångare, det tidigare sovjetiska laget, var i 1/4 finalen, följt av ett 0-2 nederlag till värden i semifinalen. Använd namnet och numret du vill ha att anpassa Billiga VM tröjor.

Lagets kapten, 91-årige Simonian, var hans första rekord i tävlingen för Rysslands föregångare, före detta Sovjetunionen. Trots sin ålder är han fortfarande aktiv i sitt jobb för sportens välstånd i sitt eget land. Han representerade nyligen Ryssland, deltog i VM 2018, och fungerade som lotteriassistent.Russland VM tröja 2018, anpassad fotbollströja med ditt favoritnamn och nummer.

Simons personliga hedersförhållande var Rysslands föregångare, fd Sovjetunionen, i världscupen som öppnade 2-2 mot Englands laget. Han öppnade spelet för laget på 13 minuter. Men när han pratade om saken var han blygsam. Ingen kan dock underskatta sin roll i ryska fotbollshistoria. På många sätt är han rysk fotboll.Billiga Fotbollströjor med tryck, vi ger den bästa servicen och snabb leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *