Sane kommer att räkna fotboll kläder barn under Guardiola

Efter undertecknandet av Leroy Sane blir konkurrensen om att attackera platser i Manchester City allt hårdare – ett problem som de flesta chefer skulle älska att ha och en Pep Guardiola kommer troligen att njuta av när han planerar sitt första angrepp på Premier League-titeln.

Mycket har skrivits om exakt hur Sane kommer att räkna fotboll kläder barn under Guardiola, och hur de befintliga männen kan se sina minuter minskade som ett resultat.

Den tyska internationalen reste inte till Sverige på grund av ett litet hamstringsproblem, så det är en möjlighet för några av de andra truppmedlemmarna att säga ett starkt krav i hans frånvaro.

Raheem Sterling har nämnts som en som borde vara rädd för sin startplats och Jesus Navas kommer troligen att bli hotad i den nya eran.

Det finns emellertid ett klart behov av att imponera för alla som messi kläder har fått en startroll. Det är snabbt att ta ögonen och det finns bara så många startplatser att gå runt i ett begåvat och konkurrenskraftigt omklädningsrum.

Jesus Navas måste göra ett positivt intryck
Äldre gruppmedlemmar tillbaka i veckan
Den genomsnittliga åldern för den sida som slog Borussia Dortmund på straff var lägre än den som Guardiola förväntas sätta in i ligans öppningshelg på Etihad.

I frånvaro av äldre spelare har gillar Angus Gunn, Angelino och Tosin Adarabioyo alla tagit sin chans, men nu är Bacary Sagna, Eliaquim Mangala, Joe Hart, Pablo Zabaleta och Kevin De Bruyne alla tillbaka från semester och i kö för värdefulla minuter före den nya terminen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *