Shaun Wright-Phillips fortsatte att springa ned Manchester United Babykläder gyllene gränder till vänster

I första halvleken såg Capello försök att spela en fyrtvå tre bildning som helt enkelt fungerade. Det var i all sanning ganska hemskt. Efter halva tiden bytte han till fyra och fyra och England såg genast mer bekvämt ut.

Okej, Shaun Wright-Phillips fortsatte att springa ned Manchester United Babykläder gyllene gränder till vänster och Theo Walcott kunde inte lägga en fot till höger. OK, mittfältpartnerskapet av Gerrard och Lampard fungerade verkligen och œkan de spela tillsammans, kommer argumentet att fortsätta. Okej, vi medgav ett slarvigt mål och vi såg ut som världsslagare, men vi vann 5-1 och det var allt som betydde i slutet.

Sterner motstånd

Vitryssland kommer att ge mycket sterner motstånd och England måste skärpa upp över planen för att hämta tre poäng på onsdagen. Capello reaktion på Ashley Cole misstag var ganska roligt, men jag skulle oroa mig för min plats i laget om jag var Ashley.

Jag tror också att om vi bestämmer oss för att spela Fotbollskläder barn billigt en fyrtiofem som jag tror vi kommer som vi alltid är bättre när vi gör det, kommer Gareth Barry att hitta sig i start elva och Capello kommer att bestämma mellan Gerrard och Lampard för att vem ska spela tillsammans med honom Självklart, när Joe Cole inte är tillgänglig och Wright-Phillips ser uppenbarligen ur sin position, kan Capello spela Gerrard till vänster.

Besviken

Jag vet inte varför jag känner mig lite besviken efter matchen eftersom vi har vunnit våra senaste två matcher 4-1 och 5-1. Den ganska bra formen hur som helst du tittar på den. Nio poäng av nio, toppen av gruppen och scoring för skojs skull. Jag borde hoppa upp och ner med glädje men jag är inte. Jag vet bara inte varför.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *