Slovakien drog med Nya Zeeland och VM tröja 2018 barn förlorade till Paraguay

Holländska anfallaren Robin van Persie medger att de är försiktiga med Slovakiens laganda när hans sida står inför den ojämna sidan i en match om 16 matcher på måndagen.

Slovakien drog med Nya Zeeland och VM tröja 2018 barn förlorade till Paraguay. Efter att de har visat briljant prestanda mot Italien och krossat dem med 3-2, för att gå vidare från Grupp F med Paraguay. Orangen är obesegrad i grupp E och borstar bort Danmark, Japan och Kamerun.

”Slovakien kommer vara tuff”, sa Van Persie.

”De visade riktigt bra sprut och hängde därifrån mot Italien och det var ett utmärkt resultat för sitt land. Hittills ser det bra ut för oss, men vi kan fortfarande förbättra bitar och bitar. ”

Hollandchef Bert van Marwijk uttalade: ”Detta är en motståndare som vi inte får underskatta. Vi kan inte vara avskräckande. ”

Nederländerna ökade genom att Arjen Robben återvände till sin sista grupputflykt, eftersom Bayern München-stjärnan fullföljde 20 minuter på sin återkomma från en hamstringskada.

”Vi klargjorde i början att vi skulle ta den här Nigeria VM tröja 2018 utställningen en utmaning åt gången, och nu kommer vi att fokusera på Slovakien och Slovakien ensam,” sa Robben.

”Jag ser redan fram emot det.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *