som utspelades av billiga fotbollströjor Conor Wickhams leveler

Yaya Toure ryckte av sin Manchester City-hjälte … och förutspådde sedan en annan tight title race, precis som 2014.

Blues-stjärnan gjorde två gånger på Crystal Palace efter att ha kommit in från förkylningen av manager Pep Guardiola, för att påminna alla om hans stora roll i den sista ligatiteln.

Han gjorde ett och gjorde en gång den tiden, efter Liverpool, och Steven Gerrard, hade bokstavligen glättit upp tidigare på dagen.

Det här spelet var alldeles för tidigt under säsongen för att ronaldo fotbollströja bära den här typen av betydelse, men City har nu ett oväntat tillskott till sina mittfält, trots att han inte kan spela på Borussia Mönchengladbach i mitten av veckan.

Toure var ovillig att prata upp sin huvudroll i Selhurst Park och sa helt enkelt: ”För att vara ärlig, jag är bara en av killarna och vill hjälpa laget och lyckas. Stad är alltid i titelloppet och vi måste fortsätta vinna. ”

Pablo Zabaleta lyfter Yaya Toure framåt efter sin vinnare
Ivorianen sa att den hårdkämpade vinsten, med sina två mål som utspelades av billiga fotbollströjor Conor Wickhams leveler, var stapeln till att vinna troféer.

”Med min erfarenhet av detta lag över sommaren och med killarna i omklädningsrummet vet vi att vi ibland måste slåss för att vinna spel, och det här spelet var tufft”, sa Toure.

”Vi visste att Palace skulle vilja ha en bra prestation framför sina fans, så jag är glad för de tre poängen och för killarna, hur de kämpade.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *