Spaniens tränare: Isco och Assencio i Real Madrid-klubben mindre chans

spanien VM tröja 2018

”Det finns inte många möjligheter för Isco och Assencio under de senaste tävlingarna och det finns ingen tvekan om att jag hoppas att båda kommer att kunna återvända till arenan men jag är också orolig att Assencio och Isco har för få möjligheter i klubben och II hoppas att de kan spela en viktig roll i klubben. Spelarna är glada, men också viktiga för landslaget. ”” Som landslagsspecialist måste vi vara uppmärksamma på varje spelare och hoppas att de kan spela en nyckelroll i deras respektive klubbar Det är ingen tvekan om att jag vill att de ska vara friska och ha en chans att spela, inte bara för Arsenio och Isco, utan för alla spanska medborgare. ”Billiga VM tröjor, du kan hitta vuxna och barnstorlek på de flesta tröjor .

Och för Costa är Lopetje optimistisk: ”Det är inte en överraskning för mig att Diego status är en bra spelare, jag känner till hans karaktär, kämpande ande och personlighet och jag vet att Costa är redo. Det har varit länge sedan jag nyligen var skadad verkar det inte så mycket av ett problem, och jag tror att han kommer att kunna återvända till landslaget med nästa stora lista. ”spanien VM tröja 2018, att köpa fotbollströjor från de bästa fotbollsbutikerna är billigare.

För Costa s position på landslaget lovade Lopetjic: ”Han är en stor del av oss. Han spelade inte länge, men nu har han tur att han får en chans, vilket är bra för Atletico Madrid och Spanien. Costa är spelaren vi gillar och jag har ingen hemlighet att dölja att det är ett budskap som vi alltid har uttryckt varje gång han går in i landslaget. ”Jag tror Costa går bra och vi är väldigt nöjda med hans prestation, jag hoppas att han nästa gång kan insistera i ett sådant tillstånd. Den slutliga World Cup-listan tillkännagav i maj tror jag att så bra spelare fortsätter att dyka upp, vårt beslut blir mer och mer dåligt. ”Billiga Fotbollströjor med tryck, om du har några frågor, snälla skicka mig, vi kommer vara första gången att kontakta dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *