Tidigare portugisiska tränare i 2018-säsongen

Tidigare portugisiska tränare i 2018-säsongen

Chongqings nuvarande Lifan-tjänsteman tillkännagav officiellt det portugisiska namnet Sampaolo-Bento officiellt som lagledare, han kommer att ersätta den utåtgående draken ledde laget i 2018-säsongen av Premier League. Fotbollsmatch säsongen kommer, nu behöver verkligen en Billiga VM 2018 Fotbollströjor, skynda upp för att beställa det.

Paul Bento, 48 år gammal, en tidspelare och med portugisiska landslaget i 2000 års europeiska cup och världscupen 2002 är Portugals ”gyllene generation” en av de representativa figurerna. Begränsa rabatter för Portugal VM 2018 tröja, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Efter att ha gått i pension 2004 började Paul Bento sin coaching karriär i 05-09 år, coaching sporting (nu portugisiska sport) och vinna två portugisiska Cups och två portugisiska Super Cups. Under perioden av laget spelade 193 matcher, lagrekordet på 117 vinner 44 platt 32 negativt, vinnande takt nådde 60,62%.

I september 2010 ersatte Paul-Bento Queiroz som portugisisk chef, laget i 12-åriga European Cup och 14 VM, men resultatet av världscupen var för dyster, det portugisiska laget eliminerades. I september blev Paul Bento, som var en gång i Europa för EM-kvalen, avfärdad av den portugisiska fotbollsförbundet efter att Portugal hade 0-1 upprörd i Albanien. Ta en titt på Billiga Fotbollströjor med tryck, du kan söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *