Tottenham har för avsikt att presentera Malcolm i Winter Games

Tottenham har för avsikt att presentera Malcolm i Winter Games

Enligt Sky Sports News är Premier League Tottenham intresserad av att introducera Bordeaux talangsparkare Malcolm i detta vinterfönster. Bordeaux vill inte förlora den brasilianska potentialen Nova, den 20-årige Malcolm Price 50 miljoner pund, cirka 439 miljoner yuan. Tottenhams första erbjudande om 31 miljoner pund avvisades, långt från det psykologiska priset på Bordeaux, men Tottenham kommer inte att ge upp det brasilianska genialet, försöker fortsätta höja priset och Rob Malcolm. Merchandise marknadsföring tid, nu order att köpa Fotbollströjor barn, har möjlighet att få en mängd små presenter.

Malcolm gick med i Corinthians i Bordeaux i januari, och i början sågs inte den brasilianske killen med en höjd på mer än 1,7 meter, men efter en årstid av anpassning har Malcolm integrerats fullt ut i laget, med en annan angripande spelare Govennech, som har gjort ett bra jobb i Frankrike, Har gjort 3 mål för laget. Även om Malcolm är bara 20 år gammal är han redan en mycket känd ung spelare i Brasilien och högt rankad i brasiliansk fotboll. Snabbt köp Tottenham kläder barn, ju mer du köper desto fler rabatter får du.

Malcolm saknade inte en kamrat, och hans första stopp i Europa valde Bordeaux, hoppas kunna få en stadig avgångstid och anpassa sig till den europeiska ligan. Nu, med mer än en säsong i det förflutna, har han visat stor talent i europeisk fotboll och lockat mer uppmärksamhet från stora lag, bland annat Tottenham, Bayern och Manchester United är alla intresserade av den brasilianska stjärnan. Bordeaux har tillräckligt med klagomål och Tottenham-förhandlingar, Tottenham att ta Malcolm är inte lätt, förutom hög transferavgift, men möter också Champions League-mästarna Bayern München och Manchester United-tävlingen.

Om Tottenham lyckas Malcolm kommer han att skapa en rekord av lagets historia. Malcolm kommer sannolikt att vara kungen i vinterns överföringsfönster. Vid den tiden kommer Tottenham vara stark, med Kane, Ali, Elksen och Malcolms framåtriktade drömkvartett, som kommer att avgöra en ny våg ungdomliga stormar i Premier League. Om du vill veta mer om Fotbollströjor barn, besök webbplatsen, där det finns en mer detaljerad beskrivning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *