Tyskland 2018 fotbollskjort introduktion för världscupen

Tyskland VM tröja 2018

Tyska fotbollsförbundets tjänsteman tillkännagav laget som deltog i världscupen 2018 i Ryssland som deltog i jerseyen. Den här skjortan fortsätter att använda det tyska lagets traditionella vita stil, och bröstet tre ränder och laget vann VM 1990 när designen är i stort sett densamma, men färgen på ränderna av den tyska flaggan av de tre färgerna ersatt av svart och grå distansdesign. Sponsor traditionella tre svarta ränder utformades på axlarna, FIFA World Cup emblem i bröstet. Svarta shorts och vita strumpor är den viktigaste delen av de tyska lagtröjorna aldrig föråldrade, det är den här färgen kommer att vara tyskt lag och generationer av fans nära knutna. Köp Billiga VM tröjor.

Inspirerat av de unika, tappade ränderna på skjortans bröst, tolkar sponsorns designers ränderna och justerar de ursprungliga ränderna horisontellt, vilket ger en växlande grå ton genom svarta linjer av varierande tjocklek. fotbollströjor använder slingrande axelskuren linjer för att förbättra och optimera prestanda. fotbollströjor har en bekväm och elegant vit krage, kragen i den svarta, röda och guld trefärgade dekorationen som påminner om det tyska lagets tredje världsmästerskapstrofé. Efter skjortans krage, visa stolt lagets höga smeknamn – ”Die Mannschaft (lag).”Tyskland VM tröja 2018, Om du vill stödja din favoritfotbollsklubb eller fotbollsspelare.

”Jag känner till den berömda fotbollströjan från 1990 och den nya skjortan har mycket gemensamt med det, så jag är också hausse på vår prestation i den kommande världscupen”, säger Mats Hummels, centerbacken Martz Hummels, som handlar om att sätta foten i VM igen. ”Kombinationen av legendarisk design och introduktionen av gatukultur och skateboardkultur gör den nya skjortan till en perfekt kompis för unga både på fotbollsplanen och i livet.” Lagskytt Thomas sa: ”Fotboll har blivit mer trendig och trendig idag, och jag tycker att den nya fotbollströjan har varit en framgång.” ”För första gången har sponsorerna tillämpat Climachill-teknik på utformningen av fotbollsuniformer. Climachill-tekniken använder avancerat titelförråd med nollgrader och Climachill-kylfiber, med andningsväv för att ge maximal friskhet och torrhet i spelet.”Billiga Fotbollströjor med tryck, för att ge dig den billigaste T-shirten, den snabbaste leveranshastigheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *