Tyskland tillkännager 2018 World Cup försvar bonusar

Tyskland tillkännager 2018 World Cup försvar bonusar

Som världsmästare är Tysklands försvarsturné i Ryssland värd att alla ser fram emot, och den tyska fotbollsförbundet har meddelat sin VM-bonusplan om den kan återigen i Ryssland, då kommer varje spelare att få 350 000 euro i bonusar. Den Billiga VM 2018 Fotbollströjor, skynda upp beställer det.

Även om tyskarna är på väg till titeln, men om de kan få topp 3, kan spelarna få mycket belöningar, om löparen, varje spelare fick en belöning på 200 000 euro, den andra omgången är 150 000 euro . Laget gjorde 125 000 euro i semifinalen, följt av en minskning av prestanda, och om laget hade topp 8 så skulle varje spelare belönas med en bonus på 75 000 euro. Och om laget bara slutar laget ut ur uppgiften, så finns det ingen bonus. Köp en Tyskland VM 2018 tröja här, vi garanterar att du inte är den sista tiden att köpa här.

Tysklands fotbollsförening president Greendale hoppas att det nya bonuspaketet kommer att uppmuntra internationella spelare att försvara världscupen: ”Förhoppningsvis kommer det att bli en bra motivator för spelarna, för första gången för Tyskland att försvara världscupen.” Det är en stor ära och värda ett speciellt pris, men vi vet också att utmaningen i konkurrenssport är huvudrollen för spelarna, inte bara de ekonomiska fördelarna. ”

Jämfört med de två tidigare världscupens Tyskland-bonusprogram, tyskarna till Rysslands VM är helt annorlunda, de två senaste världscupen, utfärdar den tyska fotbollsförbundet en personlig bonus på 300 000 euro för att kunna försvara framgången, de höjde också priset.

Vid nästa års världscup, Tyskland och Mexiko, Sverige, Sydkorea i grupp F, för det talangfulla tyska laget i gruppfasen av trycket är inte för stort, och om de verkligen kan lyckas försvara, blir 1962 Brasilien efter den första framgångsrika försvaret VM-laget. Vill du köpa nyare stil Billiga Fotbollströjor med tryck, var god uppmärksam på vår hemsida, vi kommer att uppdatera den nya produkten när som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *