Uniteds förföljelse av Paul Pogba matchtröjor fotboll barn

Uniteds förföljelse av Paul Pogba matchtröjor fotboll barn är inte ens ut ur startblocken, trots rapporterna kommer de röda nästan att gå igenom efterbehandlingen i loppet för Juventus mittfältare.

Manager Jose Mourinho förblir favorit för att övertyga den 23-åriga före detta United Academy-spelaren och FA Youth Cup-vinnaren 2011 att återvända till Old Trafford.

United är verkligen intresserade av att köpa tillbaka den franska spelaren som de släppte för ingenting 2012 men MEN Sport förstår att spänningen kring en påstådd överhängande tätning av en massiv affär är extremt för tidigt.

United har rapporterats vara beredd att bryta världsöverföringsrekordet på 85 meter Real Madrid betalade Spurs för Gareth Bale för att landa Pogba.

Real Madrid är de rödas enda rivaler i jakten, men sägs vara ovilliga att matcha den typ av belopp som United skulle vara glada att landa Mourinhos fjärde prioriterade mål för sommaren.

Juventus är fortfarande angelägen om att hålla fast vid spelaren som de plockade upp som en fri agent för fyra år sedan när en ny kontraktsavtal med Sir Alex Ferguson på United kriminellt kollapsade.

Pogba hävdade att den dåvarande Reds-chefen inte lyckades spela honom tillräckligt för att övertyga honom att stanna.

Se: Stuart Mathieson pratar överföringar

Laddning av videoVideo inte tillgängligKlicka för att spelaTappa för att spelaVideon kommer att starta i 8CancelPlay nu
Fergie har medgett att han inte fortsatte med Pogbas agent Mino Raiola och det bidrog till utgången.

Men United är nu i polsposition, men de har ännu inte allvarligt fått sina tänder för att flytta från Turin tillbaka till Manchester hända.

Juventus å andra sidan rapporteras också vara i en sådan fotbollströja barn messi ekonomisk ställning att de skulle kunna avvisa alla stora bud från Old Trafford.

Mourinho vill ha Pogba på plats innan säsongen börjar i Bournemouth på söndagen den 14 augusti för att avsluta sin så kallade ”grundläggande” transferverksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *