Vi satsar på Kean och sedan mbappe tröja barn vi förlorade honom i tre månader

Verona Coach Fabio Pecchia medger att vistas upp är ”komplicerat” men ”vi har skyldighet och moralisk skyldighet att fortsätta”.

Den Butei slogs 3-1 av Genua i kväll, lämnar dem sex poäng från säkerhet med fyra matcher för att gå, varav två är Milan bort och Juventus i Turin.

”Idag visade mina pojkar stor ande i ett svårt läge”, insisterade Pecchia på att tala med Premium Sport efter den slutliga visselpipan.

”Det var alltid en önskan att vinna, men vi lyckades inte.

”Det finns en stor skillnad med fyra matcher för att gå och det är juventus babykläder svårt under de senaste spelen. Vi har spelat bra, men vi har inte plockat upp tillräckligt. Vi har en skyldighet och moraliska plikt att fortsätta.

”Vi lever och dör vid bordet, har vi haft en säsong för att jaga. Jag tänker på den anda har vi gjort misstag under de senaste spelen och under en period som denna killarna tycker att det är svårt att reagera.

”Jag tror att vi ibland inte har erfarenhet, vi kunde ha varit mer konsekvent. Vi har varit alltför naiva många gånger.

”Under den viktigaste delen av säsongen förlorade vi vår viktigaste spelare anfall [Moise Kean], och vi har lidit för sin frånvaro.

”Giampaolo Pazzini? Vi satsar på Kean och sedan mbappe tröja barn vi förlorade honom i tre månader. Jag är glad att ha satsat på honom, var val som gjorts.

”Bordet är problematiskt, jag vill lita grabbarna. Det är svårt, men jag kan inte sätta en procentsats på det. Vi måste vinna nästa match.”

Pecchia frågades om han förväntar sig att bli avskedad.

”Jag kan inte titta på framtiden, jag tänker på imorgon och sedan nästa match. Det har varit två viktiga och intensiva år, nu tänker jag på nutiden.”

Daniel Bessa lämnade till Genua på lån i januari och firade poäng mot sin moderklubb idag. Har det skadat?

”Absolut inte,” sade Pecchia.

”Han gjorde och han är en Genoa spelare nu. Han ville gå till Genua, det var hans val.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *